Webshop succesformule

Voor webshop eigenaren die klaar zijn voor meer omzet op hun webshop!

8 online modules waarin in je de succesformules leert om nu echt geld te gaan verdienen met jouw webshop. Naast de online modules, ontvang je ook toegang tot de online community en een jaar lang live Q&A’s. 

Aan het einde van deze training heb jij:

  • een bewezen systeem die elke dag nieuwe bezoekers aan trekt die ook nog eens een bestelling plaatsen, zelfs op de dagen dat jij niet actief bezig bent met het werken aan je webshop.
  • de mogelijkheid om zelf je omzet te sturen en acties uit te voeren die wel geld opleveren. Je doet de acties waarvan je weet dat ze werken en daarmee bepaal je zelf je omzet. Alsof je op een knop drukt en het je direct meer orders oplevert.
  • Je weet zelfs hoe je je prijzen moet berekenen zodat je niet alleen veel producten verkoopt, veel omzet maakt maar ook nog eens een inkomen er aan overhoudt. Geld op de bank dat van jou is.
  • De mogelijkheid om nog bezoekers op jouw webshop om te zetten naar betalende klanten. Je hebt geen last meer van die eeuwige ‘kijken kijken niet kopen”, je kent dé manieren die zorgen dat ze nu ook op de koopknop drukken. Sneller en makkelijker dan je denkt.

Betaling in termijnen mogelijk.

Functies en meer

Beoordelingen

Wees de eerste die Schrijf een recensie
Favorieten toevoegen Deel