Level up je marketing & social media

  • Content planning online training
  • Video strategie online training
  • Video maken online training
  • Instagram, IGTV en Instagram shopping training
  • Hoe zet je Pinterest voor je business in online training
  • Adverteren op Facebook en Instagram online training

Video Strategie

We gaan de  basis van een video strategie funnel met je doornemen. Je weet wat voor soort video’s passen in welke fase van je funnel. En je weet op welk moment je gebruik moet maken van een bepaalde video en op welk platform. 

Video’s maken

We gaan je laten zien hoe je een goede video kunt maken en wat je daarvoor allemaal nodig hebt. Je krijgt een script die je kunt gebruiken en tools om je video te bewerken. Je weet welke video je op welk kanaal moet plaatsen.

Contentplanning maken

Om vooruit te werken heb je een contentplanning nodig. Wij laten je zien hoe je er een maakt. Je kunt je content hergebruiken en gebruik maken van inhaakdagen. Dit gaan we allemaal met je doornemen in deze online training. 

Instagram voor business

In deze online training ga je een instagram strategie opzetten en je weet welke hashtags je moet gebruiken. Naast een foto posten op je feed, weet je ook hoe je het beste stories en igtv kunt inzetten. Als laatste weet je hoe je instagram shopping kunt installeren voor je pagina. 

Meer halen uit Pinterest

Pinterest is een zoekmachine en dat vergeten mensen vaak. Je kunt dit kanaal dit heel goed inzetten voor je zoekresultaten. We laten je de mogelijkheden zien van Pinterest met de verschillende soorten pins en de opmaak van je pins.

Adverteren op social media

Iedereen wilt adverteren via social media, maar veel ondernemers weten niet hoe… Wij gaan een stappenplan met je delen hoe je kunt adverteren op social media. Aan het einde van deze online training heb jij je eerste advertentie gemaakt op Facebook en/of Instagram!
Facebook Instagram Pinterest

Functies en meer

Beoordelingen

Wees de eerste die Schrijf een recensie
Favorieten toevoegen Deel