iPhone fotografie

Maak de mooiste foto’s met jouw iPhone

De beste camera is de camera die je altijd bij je hebt: je iPhone. Leg unieke momenten vast, op het moment dat het plaatsvindt. Als je met je iPhone betere foto’s wilt maken dan de meeste mensen met een spiegelreflex camera voor elkaar krijgen, dan is dit de cursus voor jou!

Als je met je iPhone betere foto’s wilt maken dan de meeste mensen met een spiegelreflex camera voor elkaar krijgen dan is dit de cursus voor jou!

Veel van mijn award-winnende foto’s heb ik gemaakt met een iPhone. Je hebt tegenwoordig dus helemaal geen dure spiegelreflex nodig om mooie momenten vast te leggen. Een moment is namelijk snel weer weg, soms zo snel dat je geen tijd hebt om je spiegelreflex camera er bij te pakken. Je iPhone heb je daarentegen vaak direct bij de hand en kun je gelijk gebruiken.

Voordat je professionele foto’s kunt maken met je iPhone, zal je moeten weten hoe je de camera van je iPhone goed gebruikt. In deze cursus gaat Jeroen Swolfs je dat laten zien. Het gaat een stuk verder dan alleen hoe de instellingen werken. Hij legt je ook uit hoe je dit doet vanuit het oog van een professionele fotograaf. Waar moet je op letten, welke elementen zijn belangrijk en hoe krijg je uiteindelijk het mooiste resultaat.

Deze cursus is op Soofos te volgen. Je kan deze los bestellen of lid worden van Soofos waardoor je alle cursussen kan volgen.

Meer info over deze cursus >>

Deze cursus bestellen >>

Functies en meer

Functies
Certificaat

Beoordelingen

Wees de eerste die Schrijf een recensie
Favorieten toevoegen Deel