Dropship academy 4.0

Dropshipping is de laatste jaren een populair verdienmodel. Misschien wil jij er ook wel mee aan de slag en dan kan het je veel tijd besparen om een stap-voor-stap cursus zoals de Dropship Academy van Joshua Kaats te volgen.

In deze review gaan we bekijken wat je zoal gaat leren en of deze cursus de moeite is om in te investeren.

Voor we in de inhoud gaan duiken eerst nog dit … Dit is ondertussen versie 4.0 van de Dropship Academy. De cursus is recent volledig vernieuwd. Dat wil zeggen dat deze in de loop van vorige jaren steeds verbeterd is en aangepast door de feedback van vele studenten. Maar ook nieuwe strategiën die anno 2021 werken. Want dat is ook weer een verschil met de vorige jaren.

Groot pluspunt

Het bedrijf achter de Dropship Academy garandeert resultaat. Ze geven namelijk je geld terug mocht je geen resultaten behalen. Heb je alle stappen doorlopen en na 30 dagen nog steeds geen sale, dan geven ze je geld terug. Zo zeker zijn ze van de kwaliteit van hun cursus en coaching.

Wat is dropshipping?

Met dropshipping run je je eigen e-commerce business. Dit kan als veel werk en weinig tijd lijken, maar in tegenstelling tot een gewone webshop waarbij je zelf pakketjes moet maken en naar de post doen, neemt bij dropshipping de leverancier dat werk voor je uit handen.

Dropshipping kwam wel eens negatief in de media. Zo werden er vaak producten uit China via Aliexpress ingekocht en moesten klanten vervolgens heel lang op hun bestelling te wachten. Zo hoeft het echter niet te gaan.

Je kan ook met Nederlandse leveranciers werken. Met versie 4.0 vn de Dropship Academy krijg je trouwens ook toegang tot de Nederlandse dropship leverancier van Joshua Kaats. Op deze manier kan je sneller aan je klant leveren en verloopt de communicatie ook een heel stuk vlotter.

Aangezien jij geen pakjes naar de post moet brengen, kan je locatieonafhankelijk werken. Jij (of je team) beheert de webshop en doet de klantenservice. Dat kan je doen waar en wanneer jij wilt en de bestellingen worden doorgestuurd naar de leverancier die het pakje inpakt en de post op doet.

Met dropshipping hoef je niet van 9-5 te werken en je kan er ook makkelijk mee starten naast je studie of naast je baan. Als jouw bedrijf dan groeit kan je nog de keuze maken om je baan op te zeggen. Of als jij niet zo nood hebt aan zekerheid kan je er ook onmiddellijk voor de volle 100% voor gaan.

Wie is Joshua Kaats?

Joshua Kaats is de maker van de Dropship academy. Hij heeft zelf meerdere succesvolle dropshipping webshops gerund en is daarnaast sinds 2017 gestart met de dropship academy om andere mensen te helpen ook een vrijer leven te krijgen door middel van een dropshipping e-commerce. Zo zijn er al meer dan 3500 mensen die deze cursus doorlopen hebben.

Joshua heeft meer dan 56.000 volgers op Instagram waar hij af en toe over zijn lifestyle post. Ook zijn Youtube-kanaal is heel populair met meer dan 28.000 abonnees. Hij deelt er in vlogs wat meer over zijn leven, maar ook over dropshipping.

Joshua Kaats is nog vrij jong, 25 jaar, en misschien vind je dat wat jong om van iemand te leren. Toch kan je ook kijken naar de resultaten die hij zelf behaalt heeft en niet enkel zin leven en dan is hij de man die het allemaal gedaan heeft. Miljoenen omgezet met dropshipping, pronken met dure wagens, een team uitbouwen, zichtbaar zijn en een vrij leven.

Dropship Academy 4.0 inhoud

In de Dropship Academy leer je niet alleen hoe je een webshop opzet en daar dropshipping als verdienmodel aan koppelt, je leert ook over mindset en het opschalen van je bedrijf.

In meer dan 100 video’s leer je de exacte strategie die Joshua gebruikt om een succesvolle dropshipping webshop op te zetten. Stap-voor-stap wordt je begeleid.

Dropship academy videocursus

De cursus is onderverdeeld in meerder module zodat je bij wijze van spreken aan het handje wordt meegenomen van je eerste stappen naar opschalen.

Product en niche research

Hierin zie je wat dropshipping nieuw stijl inhoud. Dropshipping die dus in 2021 en ook daarna werkt. Verwacht niet alleen informatie want meteen in deze eerste module ga jij al stappen zetten. Zo ga je een Shopify-account aanmaken, ga je een gedegen onderzoek doen naar winstgevende producten en je gaat kijken naar de verschillen in landen.

Online marketing

Zonder marketing zullen er geen potentiële klanten naar je webshop komen. Welke technieken kan je toepassen zodat een bezoeker ook klant wordt en nadien ook nog terug zal komen.

Onweerstaanbaar aanbod

Hoe ga je het product op je shop tonen zodat mensen er warm voor worden. Wat wordt de prijs van het product en hoe ga je de productbeschrijving invullen.

Winstgevende webshop

In deze module ga je je volledige weshop klaarmaken zodat het verkopen kan beginnen. Je gaat alle belangrijke en verplichte pagina’s in orde brengen, zoals algemene voorwaarden, privacy, contact, faq. Ook ga je het design zo inrichten zodat dit aantrekkelijk wordt voor een professionele webshop.

Systemen en automatisering

Door bepaalde zaken te gaan automatiseren zal jij veel vrijer worden. Je webshop zal voor jou werken zonder dat jij op dat moment bezig hoeft te zijn en dat je toch inkomsten krijgt.

Dropshipping community

Zoals je misschien al ervaren hebt, begrijpt je omgeving het niet altijd als je met niet alle daagse dingen zoals dropshipping bezig bent. De meeste mensen hebben namelijk een vaste baan. Daarom is het des te belangrijk om in contact te komen met anderen die met hetzelfde bezig zijn. Zo kan je ervaringen uitwisselen en steun van elkaar krijgen.

Bij aanschaf van de Dropship Academy krijg je ook toegang tot een afgeschermde community. Niet alleen van beginners, maar ook van dropshippers die al enkele jaren bezig zijn en hele mooie resultaten behalen. Hier kan je je vragen kwijt.

Coaching

Wat misschien wel het belangrijkste is, is de coaching die je krijgt. Dit is dus geen cursus waarvan je alleen de video’s bekijkt en het dan zelf maar uitzoekt. Nee, elke week zijn er twee calls waar je live bij aanwezig kan zijn. Op deze manier wordt je persoonlijk begeleid bij het opstarten en schalen van je dropshipping webshop.
De coaching calls worden ook opgenomen zodat als je er live niet bij kon zijn dat je toch de call nog kan bekijken.

Bonussen

Behalve de videocursus en de persoonlijke begeleiding krijg je ook nog toegang tot enkele bonussen waardoor je resultaten nog kunnen verbeteren.

Facebook ads blueprint

Met de Facebook ads blueprint leer je hoe je kan adverteren op Facebook en Instagram en daar ook resultaten mee kan behalen. Door middel van de casestudie zie je hoe dit in de praktijk werkt.

Google ads blueprint

Een andere manier om bezoekers naar je webshop te trekken is door het runnen van Google advertenties en ook hier zie je hoe dit in de praktijk werkt.

Cursus e-mail marketing

Met e-mail marketing kan je een band opbouwen met (potentiële) klanten. Zo kan je hen warm maken als je nieuwe producten heb die aansluiten bij hun behoeftes. Met deze cursus leer je hoe je dat goed kan toepassen.

Finance mastery

Een dropship business moet net zoals elk ander bedrijf in orde zijn met de administratie en boekhouding. Een financieel expert vertelt je waar je zeker op moet letten en je kan hem ook altijd vragen stellen.

Global dropshipping blueprint

Wil je niet enkel in Nederland of België actief zijn maar wil je de hele wereld veroveren, dan is deze bonus wat jij nodig hebt. Je hebt meer concurrentie, maar je hebt ook veel meer groeimogelijkheden.

Samengevat

  • A-Z Videocursus
  • Toegang tot de #1 Dropship community van NL+BE
  • 104 Persoonlijke Coaching Sessies per jaar
  • Case Study van winstgevende webshop
  • 1 Jaar lang toegang
  • Exclusieve bonussen

Wat kost de Dropship Academy?

De Dropship Academy komt in de vorm van een lidmaatschap. Het goedkoopst is als je per jaar lid wordt. Momenteel is de prijs €997, excl. btw i.p.v. €1500 omdat de nieuwe 4.0 versie gelanceerd wordt.

Is dat bedrag te veel voor je om in één keer te betalen, dan kan je ook kiezen voor termijnbetalingen. Deze kosten normaal gezien €200 / maand (excl. btw), maar omwille van de lancering kan je nu instappen voor €110 / maand (excl.btw).

Wil je  niet verlengen dan kan je na 11 maanden opzeggen.

Conclusie Dropship Academy 4.0

Een paar dingen zijn extra belangrijk om je dropship business goed te laten werken. Zo is de keuze van je niche een eerste en bepalende factor. Ook het kiezen van leveranciers is heel belangrijk aangezien zij de pakketten en afhandeling doen, wil je ook zeker zijn dat alles goed gebeurd. Een derde belangrijke punt, wat een beetje verband houdt met de keuze van je niche, is de keuze van je producten. Zo zullen sommige producten veel rendabeler zijn dan andere.

Hoe je deze juiste keuzes kan maken, wordt allemaal behandeld in de video’s. Hierdoor bespaar je heel wat tijd doordat je niet eerst zelf alle fouten hoeft te maken.

Je leert er een bepaald verdienmodel mee, maar de kennis die je meekrijgt kan je de rest van je leven meepakken voor eender welke business.

Functies en meer

Functies
Templates Videocursus

Beoordelingen

Geweldig1 beoordeling 5.0 Schrijf recensie
5
5
5
5
Review

Op Trustpilot scoort de Dropship Academy een dikke 4,7/5 uit 158 reviews. Dat is een enorm goed cijfer. 91% van alle ervaringen zijn zelfs "uitstekend".

phoo
5
Favorieten toevoegen Deel