Koken en bakken

Sta je graag in de keuken en wil je (nog) beter leren koken? De mooiste, lekkerste en meest bijzondere gerechten op tafel zetten? Dan is de cursus Koken en bakken van de LOI ideaal!
Stap voor stap leer je de kooktechnieken beheersen. De kookcursus start met de basistechnieken en bouwt deze al snel verder uit. Van relatief simpele technieken als braden en stoven tot slow cooking, tapas en fingerfood.
Naast de kooktechnieken leer je ook over presentatie van je gerechten, tafeldekking en etiquette bij het geven van een diner. Na afloop van deze kookcursus van de LOI kook je als een chef-kok en geniet je samen met familie en vrienden van je zelfbereide topgerechten.

Niveau: Hobby en vrije tijd

Duurtijd: 10 maanden

Meer info over deze cursus >>

Bestel deze cursus >>

Aanbieder: LOI

Functies en meer

Functies
Begeleding door docenten

Beoordelingen

Wees de eerste die Schrijf een recensie
Favorieten toevoegen Deel