Beschrijving
Als horecaondernemer ben je ervoor verantwoordelijk dat er binnen je bedrijf gewerkt wordt volgens de Hygiënecode HACCP. Schenk je ook alcoholische dranken, dan ben je daarnaast wettelijk verplicht om het SVH-diploma Sociale hygiëne te behalen.
Met deze praktijkgerichte cursus HACCP en sociale hygiëne van de LOI doe je alle kennis op om de veiligheid van je klanten te waarborgen en te voldoen aan de wettelijke eisen.
Tijdens de cursus leer je de hygiënecode HACCP kennen én toepassen. Ook leer je zelf een HACCP-plan opstellen. Hiermee borg je de voedselveiligheid in je bedrijf en voorkom je sancties van de NVWA. In het onderdeel Sociale hygiëne leer je onder meer omgaan met situaties waarbij alcohol-, drugs- of gokverslavingen een rol spelen. Deze cursus bereidt je perfect voor op het officiële SVH-examen en de praktijk. Slaag je voor het examen, dan word je bijgeschreven in het register Sociale Hygiëne.
Niveau: Functiegericht MBO niveau
Duurtijd: 4 maanden
Aanbieder: LOI